Gastenboek

Zo maar even een greep uit ons gastenboek

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de gastvrijheid . Het is elke keer weer een soort thuiskomen. De aandacht die jullie schenken aan de gasten is bijzonder. Alles is keurig verzorgd en schoon.                     De prijs die jullie vragen staat niet in vergelijking met het gebodene!!!

Hartelijke groeten en wellicht weer tot ziens.
Karin en Gerard den Elzen. Nieuwkoop augustus 2017.

Na 4 weken verblijf op camping UtSicht gaan we uitgerust weer op huis aan. We hebben genoten van de omgeving, de gemoedelijke sfeer en  het contact met andere campinggasten. Ervaren dat een mini camping met een meestal volle bezetting, heel goed bij ons past. We komen zeker nog een keer terug.

Een leuke camping. Wij zijn hier nu voor de tweede keer. Wij genieten elke dag. Goed en schoon sanitair en prachtige omgeving om te fietsen.

Bedankt voor gastvrijheid en de gezellige babbeltjes. Wij hebben het heel fijn gehad deze 2 weken en kijken met plezier terug op de fietstochten, Veen- en woudenroute (met innemende dorpjes/stadjes) wandelingen etc. etc. In 2007 waren we hier al en nu opnieuw en wij hopen zeker deze camping opnieuw te bezoeken.

Beste Auke en Gerrie, Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de gastvrijheid . Het is elke keer weer een soort thuiskomen. De aandacht die jullie schenken aan de gasten is bijzonder. Alles is keurig verzorgd en schoon. De prijs die jullie vragen staat niet in vergelijking met het gebodene!!! Hartelijke groeten en wellicht weer tot ziens. Karin en Gerard den Elzen. Nieuwkoop

Vier weken hebben we genoten van het prachtige Fryslan. We hebben schitterende fietstochten gemaakt en we hebben 9 van de 11 steden bezocht. Na een prachtige fietstocht was het heerlijk om hier op deze prachtige en rustige camping te vertoeven met “UtSicht” op de koeien. Waar vind je zoiets. We hopen nog eens terug te komen.

Na zes-en-een-half week kamperen op “UtSicht” vertrekken wij met heel plezierige herinneringen naar huis. De camping is prima en de gastvrijheid geweldig.